Margreet Oosterhuis

Maak kennis met Margreet Oosterhuis van Kompas Mentorschap

"

Margreet Oosterhuis

“Het leven is de som van al je keuzes”

Wat nu als het maken van keuzes u steeds zwaarder valt? Als er geen familie of naaste is met wie u belangrijke beslissingen kunt bespreken? Een professioneel mentor komt op voor de persoonlijke belangen van cliënten. Ik vind het fantastisch om als mentor steun te kunnen bieden.

Zowel op professioneel gebied als voor mij persoonlijk geldt dat ik wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel heb staan. Zonder dit vertrouwen is er geen basis. Ik zet mij met 100% overtuiging en passie in voor dit vak. Hierdoor kan ik mijn cliënten volledig bij staan in het maken van keuzes, op het gebied van behandeling, verpleging, verzorging en begeleiding.

De verlichting die mijn dienstverlening met zich meebrengt voor cliënten maakt dat ik iedere dag zin heb om aan het werk te gaan. Er zijn gebeurtenissen in het leven waarin je geen keus hebt, die overkomen je. Maar bedenk dan dat je, net als bij zeilen, ook met tegenwind vooruit kunt gaan!

Margreet Oosterhuis
Mentor bij Kompas Mentorschap

Tel: 050-409 91 95
Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag

Contact

Wil je meer weten over mentorschap? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over en helpen je verder.

Kompas Mentorschap
Annerweg 32
9471 KV Zuidlaren
050 409 91 95

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.