Mentorschap in Eelde

Mentorschap in Eelde ter ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken? Kompas Mentorschap ondersteunt je op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding. Wil jij meer informatie? Neem dan contact met ons op over mentorschap in Eelde.

Mentorschap rondom Eelde voor persoonlijke ondersteuning

Mentorschap rondom Eelde is mogelijk Kompas. Via de N34 bereik je ons eenvoudig en snel met de auto. In 15 minuten sta je al bij ons voor de deur. Zo zijn wij altijd dichtbij en ben je snel op locatie bij ons in Zuidlaren.

Ons team van professionele mentoren staat voor je klaar. Met veel kennis en ervaring ondersteunen wij jou daar waar jij het nodig hebt. Je behoeften worden van tevoren altijd besproken. Hierdoor helpen wij jou op vakkundige en persoonlijke wijze met mentorschap in Eelde.

Mentorschap in Groningen

Persoonlijk mentorschap in Eelde via Kompas Mentorschap

Kies je voor mentorschap in Eelde, dan kies je bij Kompas voor persoonlijke en betrouwbare medewerkers. Ons team bestaat uit opgeleide en ervaren mentoren met hart voor het vak. Wij vinden het belangrijk dat er een vertrouwensband wordt opgebouwd met elkaar. Zo kunnen wij het beste opkomen voor jouw belangen.

Heb jij ondersteuning nodig bij het maken van keuzes en iemand die helpt met het behartigen van jouw belangen? Dan is een mentor mogelijk iets voor jou. Voor keuzes over jouw welzijn staat een mentor van Kompas naast je. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over mentorschap in Eelde.

Hulp bij het aanvragen van ondersteuning

Wil je persoonlijke ondersteuning, dan kan je dit bij ons aanvragen. Wij vinden de klik tussen jou en onze mentor erg belangrijk. Er moet een band met elkaar opgebouwd kunnen worden. Daarom voeren wij altijd een eerste gesprek om elkaar te leren kennen.

Hierna worden jouw wensen en behoeften in kaart gebracht. Zo kijken we samen naar het beste plan voor jou. Zijn jullie allebei overtuigd van de klik? Dan wordt er vervolgens mentorschap voor jou aangevraagd. Dit doen wij voor jou of samen met jou.

Alle benodigde documenten worden bij de kantonrechter ingeleverd. De rechter laat in zijn uitspraak weten de maatregel toe te kennen of niet. Wil jij met ons een kennismaking inplannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

mentorschap Groningen

Neem contact met ons op over mentorschap in de buurt van Eelde

Heb jij ondersteuning nodig op persoonlijk vlak, maar wil je zelf ook een stukje regie in handen houden? Dan is een mentor een goede optie voor jou. Wij vinden het belangrijk hoe jij in het leven staat, wat jij belangrijk vindt en waar jouw wensen en behoeften liggen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken met een van onze medewerkers en over de mogelijkheden voor mentorschap in Eelde.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!