Mentorschap in Haren

Heb jij of een naaste mentorschap rondom Haren nodig? Kompas helpt je graag. Indien het je niet meer altijd even goed lukt om je stem te laten horen, dan kan een mentor je ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking voor mentorschap in Haren.

Mentorschap Haren: een mentor in de buurt

Ga je voor mentorschap nabij Haren, dan heb je dankzij Kompas altijd een mentor in de buurt. Je bereikt ons vanuit Haren in 15 minuten met de auto. Parkeer direct bij ons voor de deur en kom kennis maken met onze mentoren.

Ook met het openbaar vervoer ben je vanuit Haren snel bij ons. Stap op bij P+R in Haren en in nog geen half uur stap je uit bij de bushalte om de hoek. Met een mentor via Kompas kies je voor ondersteuning bij jou in de buurt. Neem ook vrijblijvend contact met ons op over mentorschap in Haren.

Mentorschap in de buurt van Haren

Kennismaken met mentorschap nabij Haren

Mentorschap in Haren start bij Kompas altijd met een kennismaking. Samen met jou maken we een afspraak om te zien of het klikt tussen jou en onze mentor. Pas als er vanuit beide kanten een klik is, gaan we verder met de aanvraag voor ondersteuning.

Wij vinden een persoonlijke band tussen jou en je mentor belangrijk. Zo houd jij zo veel mogelijk de regie bij jezelf en maken we samen afspraken over waar ondersteuning nodig is.

Wil jij kennismaken met een mentor uit ons team? Dan helpen wij je graag. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking over mentorschap nabij Haren.

Betrouwbare en professionele werkwijze via Kompas Mentorschap

Bij Kompas Mentorschap kies je niet zomaar voor een mentor, je kiest voor betrouwbare en professionele ondersteuning. Wij werken enkel met specifiek opgeleide mentoren om de beste persoonlijke ondersteuning voor jou of een naaste te garanderen.

Ons team heeft hart voor het vak en helpt je bij dagelijkse taken en beslissingen. Samen met een mentor zorgen we ervoor dat jouw welzijn voorop blijft staan. Een mentor kan ook wel gezien worden als een belangenbehartiger.

Indien er zaken besloten moeten worden over jouw persoonlijke leven, dan is een medewerker van Kompas Mentorschap je wettelijke vertegenwoordiger. Wil jij meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.

mentorschap Groningen

Neem contact op met ons team voor mentorschap in de buurt van Haren

Lukt het jou of je dierbare niet meer om bepaalde keuzes (volledig) zelf te maken of wil je met ons overleggen wat wij kunnen betekenen? Blijf niet met je vragen of zorgen lopen en neem contact met ons op. Samen kijken we of dit iets voor jou is en of we een kennismaking gaan inplannen voor mentorschap in Haren.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!