Mentorschap in Hoogeveen

Mentorschap in Hoogeveen nodig voor ondersteuning in jouw persoonlijke situatie? Bij Kompas krijg jij professionele hulp op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Wil jij meer informatie? Neem dan contact met ons op over mentorschap in Hoogeveen.

Mentorschap dichtbij Hoogeveen via Kompas

Mentorschap rondom Hoogeveen vraag je aan bij Kompas Mentorschap. Zoek jij een mentor die dichtbij is? Dan kun je bij ons terecht. Via de A28 sta je in 40 minuten bij ons voor de deur. Zo bereik je ons altijd snel.

Een mentor van Kompas staat naast je en denkt mee. Wij hebben aandacht voor jou als persoon. Dit zie je dan ook terug in onze werkwijze. Wij hebben oog voor jouw wensen en behoeften en zijn benieuwd naar hoe jij tegen bepaalde situaties aankijkt. Hierdoor is onze werkwijze persoonlijk.

Wil je meer informatie over mentorschap in de buurt van Hoogeveen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor mentorschap in Hoogeveen.

Mentorschap Hoogeveen

Mentorschap in de buurt van Hoogeveen voor professionele ondersteuning

Mentorschap in Hoogeveen via Kompas Mentorschap staat gelijk aan een persoonlijke werkwijze. Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen jou en je mentor. Daarom starten wij altijd met een vrijblijvende kennismaking. Hierin leren we elkaar beter kennen om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Is er na de kennismaking vanuit beide kanten een klik? Dan gaan we verder met de aanvraag voor mentorschap. Deze match is erg belangrijk. Je mentor geeft jou persoonlijke steun en helpt je bij vragen en keuzes op het gebied van verpleging, verzorging, behandeling en begeleiding.

Voor de aanvraag maken wij alle documenten in orde. Deze dienen we vervolgens in bij de kantonrechter. De rechter doet de definitieve uitspraak over persoonlijke ondersteuning met een mentor. Wil jij meer informatie over onze hulp? Neem dan contact met ons op over mentorschap rondom Hoogeveen.

Persoonlijke of financiële zorgverlening?

Voor hulp op persoonlijk vlak staat Kompas voor je klaar. Op vakkundige wijze helpen wij jou bij het maken van keuzes en behartigen we jouw belangen. Lukt het je soms niet goed om jouw stem te laten horen? Dan staat een persoonlijke mentor je bij.

Heb je naast persoonlijke zorgverlening ook ondersteuning nodig op financieel gebied? Dan kunnen wij je volledig ontzorgen. Via Kompas Zuidlaren kun je je aanvraag doen voor bewindvoering, budgetbeheer of een budgetcoach. Zo is naast je persoonlijke situatie ook je financiële situatie stabiel en overzichtelijk.

Een mentor kan nooit inspraak hebben op jouw financiën. Daarom is naast Kompas Mentorschap ook Kompas Zuidlaren opgericht. Op deze manier bieden wij op een onafhankelijke manier steun op verschillende vlakken, waar jij zelf bepaalt van welke dienst je gebruik maakt.

Mentorschap in Hoogeveen

Mentorschap rondom Hoogeveen bij Kompas Mentorschap

Wil jij meer informatie over ondersteuning op het gebied van verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en ondersteunen je bij de aanvraag voor mentorschap rondom Hoogeveen.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!