Mentorschap in Hoogezand

Wil je mentorschap in de buurt van Hoogezand? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je bij mentorschap in Hoogezand.

Mentorschap in de buurt van Hoogezand

Voor mentorschap rondom Hoogezand kun je terecht bij Kompas Mentorschap. Via de N386 bereik je ons snel. In nog geen 20 minuten sta je al bij ons op kantoor.

We beginnen altijd met een kennismaking. Zo komen we erachter of je een goede klik hebt met je mentor. Een match met elkaar hebben vinden wij belangrijk. Het gaat om jouw persoonlijke situatie. Het is dan fijn om steun te krijgen van iemand met wie je een vertrouwensband kan opbouwen.

Onze mentoren zijn specifiek opgeleid. Hierdoor bieden wij altijd de beste steun. Tijdens het eerste gesprek bespreken we daarom ook al jouw wensen en behoeften. Op deze manier komen we er zo goed mogelijk achter op welk gebied je ondersteuning nodig hebt met mentorschap in Hoogezand.

Mentorschap in Hoogezand bij Kompas Mentorschap

Mentorschap Hoogezand: Kompas staat voor je klaar

Na de kennismaking voor mentorschap in Hoogezand, en als er vanuit beide kanten een klik is, gaan we verder met de aanvraag. Dit doen wij voor jou of samen met jou. In opvolgende gesprekken na de kennismaking leren we je nog beter kennen. Op basis van al deze informatie zorgen we dat er een aansluitend plan van aanpak komt.

De aanvraag voor mentorschap maken wij je zo gemakkelijk mogelijk. Daarom doen we dit altijd samen, of volledig voor jou. Wij maken alle documenten in orde en vragen vervolgens de ondersteuning aan bij de kantonrechter.

Is alles goed gekeurd en stemt iedereen in met deze hulp? Dan gaan we van start met persoonlijke ondersteuning. Denk jij dat dit iets voor jou is? Neem dan contact met ons op over mentorschap in Hoogezand.

Persoonlijke of financiële zorgverlening

Heb jij ondersteuning nodig op persoonlijk of financieel gebied? Dan staan onze medewerkers voor jou klaar. Bij Kompas Mentorschap kun je terecht voor steun op persoonlijk vlak. Denk hierbij aan verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Heb je juist hulp nodig om overzicht te krijgen op je financiën? Dan is Kompas Zuidlaren voor jou beschikbaar. Hier is het mogelijk om te gaan voor bewindvoering, budgetbeheer, een budgetcoach of andere diensten.

Twijfel jij wat het beste aansluit bij jouw levensstijl? Wij denken graag met jou mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en denken mee over alle mogelijkheden.

Mentorschap Hoogezand

Ondersteuning in jouw dagelijkse leven door middel van mentorschap in Hoogezand

Heb jij ondersteuning nodig bij de dagelijkse gang van zaken? Dan kun je contact opnemen met onze mentoren. Wij kijken vervolgens samen met jou naar wat we voor je kunnen betekenen. Voor meer informatie bel je ons vrijblijvend over mentorschap in Hoogezand.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!