Mentorschap in Veendam

Mentorschap in Veendam voor persoonlijke ondersteuning in de omgeving? Een mentor van Kompas Mentorschap kan jou helpen. Lukt het jou niet meer om door de dagelijkse taken te komen en vind je het lastig om keuzes te maken over je leven? Neem dan contact op met ons over mentorschap in Veendam.

Wat is mentorschap in Veendam?

Mentorschap in Veendam helpt jou op het gebied van verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Heb jij dus hulp of ondersteuning nodig? Dan kan een mentor geschikt zijn voor jou.

Met deze persoonlijke ondersteuning worden jouw belangen behartigt en beslis je samen met je mentor over zaken die over jou welzijn gaan, indien je dat zelf niet goed (meer) lukt. Wil jij meer informatie over onze hulp? Wij helpen je graag bij mentorschap in Veendam.

Mentorschap in Veendam

Mentorschap Veendam: vind jouw persoonlijke mentor bij Kompas

Voor mentorschap in de buurt van Veendam staat ons team van mentoren voor jou klaar. Wij werken uitsluitend met professionele en ervaren mentoren. Dankzij de specifieke opleiding, kennis en ervaring weten wij hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

Je bereikt ons kantoor eenvoudig in 20 minuten met de auto. Ook parkeer je direct bij ons voor de deur. Zo is je mentor altijd dichtbij. Wil jij meer informatie over een persoonlijke mentor via Kompas? Dan helpen wij je graag bij al je vragen op het gebied van verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling.

Mentorschap Veendam: kennismaken op kantoor of vertrouwd bij jou thuis

Denk jij dat mentorschap in Veendam iets is voor jou? Dan plannen we altijd eerst een kennismaking met elkaar in. Dit kan natuurlijk bij ons op kantoor, maar in sommige gevallen komen wij ook bij jou thuis. Zo kunnen we kennismaken in een vertrouwde omgeving voor jou.

Tijdens het kennismaken kijken we of er een klik is tussen jou en onze mentor. Het is namelijk belangrijk dat er een persoonlijke band ontwikkeld kan worden. Een mentor gaat immers helpen bij jouw persoonlijke situatie.

Is er na de kennismaking vanuit beide kanten een klik, en zijn alle wensen en behoeften besproken? Dan gaan we voor jou mentorschap aanvragen bij de kantonrechter. De rechter doet de definitieve uitspraak over de toekenning voor mentorschap in de buurt van Veendam.

mentorschap Veendam

Hulp nodig bij het aanvragen van persoonlijke ondersteuning?

Heb jij hulp nodig bij het aanvragen van persoonlijke ondersteuning? Bij Kompas helpen we je verder. Samen met jou of voor jou. Zo zorgen we ervoor dat jij de juiste hulp krijgt, die je graag wil.

Heb je naast hulp op persoonlijk vlak ook moeite met de financiën overzichtelijk houden? Dan kunnen wij jou volledig ontzorgen. Via Kompas Zuidlaren is het mogelijk om bewindvoering, budgetbeheer of een budgetcoach aan te vragen. Zo heb jij niet alleen je persoonlijke leven op orde, maar hoef jij je ook geen zorgen meer te maken over je financiële situatie.

Mentorschap Veendam via Kompas Mentorschap

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van persoonlijke ondersteuning voor jou? Wij beantwoorden graag al jouw vragen over onze diensten. Voor hulp bij de dagelijkse gang van zaken op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding is Kompas Mentorschap, in de buurt van Veendam, er voor jou.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!