Mentorschap in Winschoten

Mentorschap in de buurt van Winschoten is mogelijk bij Kompas. Onze mentoren staan naast je en zorgen ervoor dat je wensen en behoeften van tevoren in kaart worden gebracht. Zo kunnen wij jou het beste ondersteunen met mentorschap in Winschoten.

Mentorschap in Winschoten: houd de regie in eigen handen

Wil jij mentorschap rondom Winschoten aanvragen, dan behoud je zelf de regie. Onze mentor zorgt ervoor dat, zo ver het mogelijk is, je zelf beslissingen kan maken. Dat vinden wij van groot belang.

Er wordt naar je geluisterd en we houden rekening met hoe je in het leven staat. Zo gaan we voor een ondersteuning die persoonlijk en prettig verloopt. Wij hebben aandacht voor jou en helpen je graag bij mentorschap in Winschoten.

Mentorschap rondom Winschoten

Persoonlijke begeleiding aanvragen in de buurt van Winschoten bij Kompas Mentorschap

Mentorschap in Winschoten vraag je samen met één van onze mentoren aan. Na de eerste kennismaking wordt er eerst gekeken of er een klik is. Als jullie beide de match voelen dan wordt de aanvraag in gang gezet.

Voor een kennismaking bereik je ons in nog geen half uur via de A7. Wij hebben parkeermogelijkheden voor de deur, waardoor je ons altijd goed kan bereiken. Ook het openbaar vervoer stopt bij ons om de hoek.

Denk jij dat een mentor van meerwaarde is in jouw persoonlijke situatie? Dan kun je contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over mentorschap rondom Winschoten.

Volledige ontzorging op persoonlijk en financieel gebied

Met persoonlijke begeleiding van een mentor word je ondersteund op het gebied van verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. In het plan, dat samen met jou wordt opgesteld, worden al jouw wensen en behoeften meegenomen.

Heb jij naast hulp op persoonlijk vlak ook behoefte aan rust in je financiële situatie? Dan kunnen wij je volledig ontzorgen. Via Kompas Zuidlaren is er mogelijkheid tot bijvoorbeeld bewindvoering of budgetbeheer.

Wil jij ook weer rust en overzicht in je persoonlijke en financiële situatie? Bel ons dan vrijblijvend voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over de mogelijkheden bij Kompas.

Mentorschap in de buurt van Winschoten

Meer informatie aanvragen over mentorschap in Winschoten via Kompas

Heb jij behoefte aan steun bij de dagelijkse zaken, heb je vragen over wat mentorschap precies inhoudt of wil je meer informatie over wat Kompas voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor mentorschap in Winschoten.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!