Mentorschap in Zuidbroek

Zoek jij iemand die jouw stem kan vertegenwoordigen als dit zelf even niet lukt? Dan is mentorschap in Zuidbroek er voor jou. Met een mentor krijg je persoonlijke ondersteuning en worden jouw belangen behartigd. Wil je meer informatie? Wij helpen je graag bij mentorschap rondom Zuidbroek.

Mentorschap Zuidbroek: waarom kiezen voor een mentor?

Mentorschap in Zuidbroek is er als je hulp nodig hebt op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding. Een mentor helpt je zonder dat de regie je uit handen wordt genomen. Met mentorschap voel jij je weer stabiel en sterk.

Jouw mentor zorgt er samen met jou voor dat je welzijn voorop staat en blijft staan. Indien er iets besloten moet worden dan mag een mentor dit ook volledig voor jou doen, als wettelijke vertegenwoordiger.

Een mentor van Kompas focust altijd op jouw wensen en ideeën. Wat jij wil, staat voorop. Wil je weten hoe een mentor jou kan helpen? Neem dan contact op over mentorschap nabij Zuidbroek.

mentorschap voor in Zuidbroek

Persoonlijke ondersteuning in de buurt met mentorschap in Zuidbroek 

Mentorschap in de buurt van Zuidbroek is dus mogelijk via Kompas. Met persoonlijke ondersteuning dankzij een mentor worden jouw belangen altijd behartigt. Met de auto bereik je ons vanuit Zuidbroek in 25 minuten via de A7.

Dankzij mentorschap in de buurt ben je altijd in een vertrouwde omgeving. Zo voel jij je op je gemak. Voordat we een mentor voor je aanvragen, maken we altijd eerst kennis met elkaar. Zo komen we erachter of mentorschap in Zuidbroek bij jou past.

Zorgverlening via Kompas op persoonlijk en financieel gebied

Zorgverlening bij Kompas kan naast persoonlijke hulp, ook op het gebied van financiën worden aangevraagd. Heb je naast ondersteuning op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding ook hulp nodig met je geldzaken? Dan is Kompas Zuidlaren er voor jou.

Bij Kompas Zuidlaren is het mogelijk om te gaan voor bewindvoering, budgetbeheer, of een budgetcoach. Zo is er voor iedereen een geschikte optie om weer rust en helderheid te krijgen op dit gebied.

Kennismaken met een mentor rondom Zuidbroek

Kom kennismaken met mentorschap bij Zuidbroek

Heb jij ondersteuning nodig bij dagelijkse keuzes? Of ben je benieuwd of een mentor wellicht wat voor jou is? Dan kun je vrijblijvend met ons een kennismaking inplannen. Tijdens deze eerste ontmoeting kijken we of er een klik is tussen jou en onze mentor.

Is na de kennismaking de klik er van beide kanten, dan gaan we verder met de aanvraag. Jouw wensen en behoeften worden besproken en er is ruimte om aan te geven hoe jij in het leven staat.

Wil je meer informatie over onze diensten of heb je andere vragen over een mentor? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij al je vragen over mentorschap nabij Zuidbroek.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!