Anna van de Poll

Maak kennis met Anna van de Poll van Kompas Mentorschap

"

Anna van de Poll

Mijn naam is Anna van de Poll en ik ben sinds oktober 2021 als mentor werkzaam bij Kompas Mentorschap. Via mijn oud-klasgenoot Margreet Oosterhuis, tevens de oprichtster van Kompas Mentorschap, ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het vak mentorschap. Het beeld wat ik hiervan had gevormd, maakte mij nieuwsgierig en enthousiast. Daarom vind ik het erg leuk om nu in deze functie werkzaam te mogen zijn!

Ik ben iemand die graag kijkt naar de kansen en mogelijkheden die er liggen voor de cliënt. Vaak is er veel meer mogelijk dan men in eerste instantie zou verwachten, ook al gaat dat soms wel met vallen en opstaan. De route van het leven kent vaak vele worstelingen, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer deze obstakels worden overwonnen, dit zorgt voor groei. In dit werk krijg ik de kans om tijdens deze ‘hobbelige weg’ naast de cliënt te lopen, mee te kijken en te denken en misschien af en toe de weg te wijzen. Dat maakt het werk voor mij erg mooi en betekenisvol.

Anna van de Poll
Mentor bij Kompas Mentorschap

Tel: 06 42 19 50 90
Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag

Contact

Wil je meer weten over mentorschap? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over en helpen je verder.

Kompas Mentorschap
Annerweg 32
9471 KV Zuidlaren
050 409 91 95

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.