Over Kompas Mentorschap

Een mentor vervult een belangrijke rol in het leven van een cliënt. Kompas Mentorschap zet daarom alleen specifiek opgeleide en ervaren mentoren in. We werken uitsluitend met professionele krachten en niet met vrijwilligers. Zodat de cliënt op vakkundige, stabiele wijze ondersteund wordt.

Persoonlijke begeleiding

Ons team van professionele en ervaren mentoren vormt de kern van Kompas Mentorschap. Dit team is rijk aan ervaring, kennis en kunde: ze begeleiden al jaren mensen die mentorschap nodig hebben. De persoonlijke aanpak en begeleiding is kenmerkend.

De mentoren van Kompas vinden het belangrijk een vertrouwensband met hun cliënten op te bouwen, om al hun wensen en behoeften van de cliënten goed in kaart te brengen. Alleen zo kunnen zij, als wettelijke vertegenwoordiger, opkomen voor de belangen van de cliënt.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!

Kompas Mentorschap en Kompas Zuidlaren

Kompas Mentorschap is naast Kompas Zuidlaren opgericht om onafhankelijk en goede zorgverlening te bieden. Het mentorschap richt zich op alle niet-financiële zaken. Kompas Zuidlaren richt zich juist wel op advies en steun op financieel vlak. Denk hierbij aan bewindvoering, PGB-beheer en budgetbeheer.

De cliënt bepaalt zelf van welke diensten hij gebruikmaakt. Een mentor kan echter nooit een rol krijgen op financieel vlak en omgekeerd.

Contact

Wil je meer weten over mentorschap? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over en helpen je verder.

Kompas Mentorschap
Annerweg 32
9471 KV Zuidlaren
050 409 91 95

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.