Debby Mansveld

Maak kennis met Debby van Kompas Mentorschap

"

Debby

Mijn naam is Debby Mansveld en ik ben 32 jaar. Na 12 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de 24-uurs zorg als begeleider en persoonlijk begeleider heb ik er nu voor gekozen om op een andere manier betrokken te zijn bij de zorg.

Voor mij is het belangrijk dat iemand goed op zijn plek zit, zich fijn voelt en daardoor het beste uit zijn/haar leven kan halen, want dit verdient iedereen! Het spreekt mij dan ook aan dat je als mentor met iemand mee kijkt naar wat nodig is om dit te bereiken of te behouden. Ik ben van mening dat wederzijdse open en eerlijkheid ons ver kan brengen in onze samenwerking. Door de juiste vragen te stellen en te denken in oplossingen in plaats van problemen komen we samen tot het mooiste resultaat. Alles is bespreekbaar en ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt bij mij waardoor er hopelijk een fijne samenwerking mag ontstaan.

Debby Mansveld
Mentor bij Kompas Mentorschap

 

Contact

Wil je meer weten over mentorschap? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over en helpen je verder.

Kompas Mentorschap
Annerweg 32
9471 KV Zuidlaren
050 409 91 95

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.