Dirk Jan Herbrink

Maak kennis met Dirk Jan Herbrink van Kompas Mentorschap

"

Dirk Jan Herbrink

Mijn naam is Dirk Jan Herbrink en ik ben 32 jaar. Ik ben sinds 1 september 2021 mentor bij Kompas Mentorschap. Hiervoor heb ik altijd in de zorg gewerkt als begeleider en persoonlijk begeleider van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.

Soms gebeurt er iets in het leven waardoor je het overzicht kwijt raakt of (tijdelijk) ondersteuning nodig hebt. Je moet vaak zelf de slingers ophangen om een feestje te vieren. Mochten de slingers door omstandigheden verouderd of kapot zijn, wil dat nog niet betekenen dat ze niet gerepareerd kunnen worden of dat er geen nieuwe zijn. Ik ga samen met mijn cliënt kijken hoe we weer kleurrijke slingers kunnen ophangen en of we er bijvoorbeeld ook nog een vlag met wimpel aan kunnen toevoegen. Mijn doel? Dat iedereen weer zichzelf kan zijn en op zijn/haar eigen manier mee kan doen in de samenleving.

Ik vind het erg belangrijk dat iedereen in deze maatschappij meetelt en goed mee kan doen. Iedereen moet zichzelf kunnen en mogen zijn, want we zijn allemaal anders en we zijn allemaal uniek. Iedereen heeft recht op een mooie goede woonplek, dag invulling, ontspanning en ondersteuning.

Ik zet mij graag in om dit samen met jou te bereiken.

Dirk Jan Herbrink
Mentor bij Kompas Mentorschap

Tel: 06 57 73 78 56
Werkdagen: maandag tot en met vrijdag

Contact

Wil je meer weten over mentorschap? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over en helpen je verder.

Kompas Mentorschap
Annerweg 32
9471 KV Zuidlaren
050 409 91 95

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.