Leon Knol

Maak kennis met Leon Knol van Kompas Mentorschap

"

Leon Knol

Ik ben Leon. Vanuit mijn overtuiging ‘ieder mens is uniek’ kijk ik graag met je mee om op te komen voor jouw belangen op het gebied van verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Samen met jou, monitoren wij (kompas Mentorschap) de zorg , waarbij ik graag kijk naar mogelijkheden gericht op de krachten van ieder individu.

Ik ben positief ingesteld en luister graag naar jouw wensen. Ik kijk niet naar beperkingen, maar naar mogelijkheden. Vanuit mijn sportachtergrond heb ik geleerd dat je zwakke punten kunt verbeteren om een betere sporter te worden, maar ook heb ik geleerd dat je juist je sterke punten nog sterker kunt maken zodat het jouw kwaliteit wordt. Deze metafoor is kenmerkend voor mij als mentor. Jouw wensen staan voorop en ik help je om het overzicht te bewaken.

Als mentor vind ik het uitdagend dat geen dag hetzelfde is. Het in contact zijn met de cliënt en de verschillende zorgaanbieders is hier een groot onderdeel van.

Leon Knol
Mentor bij Kompas Mentorschap

Tel: 06 42 19 55 40
Werkdagen: maandag tot en met vrijdag

Contact

Wil je meer weten over mentorschap? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over en helpen je verder.

Kompas Mentorschap
Annerweg 32
9471 KV Zuidlaren
050 409 91 95

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.