Mentorschap in Assen

Op zoek naar mentorschap rondom Assen? Voor ondersteuning op persoonlijk gebied, zoals verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling, staat Kompas Mentorschap voor jou klaar. Met onze professionele werkwijze helpen we jou bij mentorschap in Assen.

Mentorschap in Assen: van kennismaking tot aanvraag

Mentorschap in Assen begint met een kennismaking bij ons op locatie. Je bereikt ons in nog geen half uurtje rijden via de A28 vanuit Assen. Parkeren doe je eenvoudig bij ons voor de deur.

Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en onze mentor. Tijdens het eerste gesprek wordt er besproken wat jouw wensen en behoeften zijn en kun jij bepalen of er een match is.

Is er na de kennismaking vanuit beide kanten een match, dan gaan we verder met de aanvraag tot mentorschap. Wil je meer informatie over een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op over mentorschap in de buurt van Assen.

Mentorschap Hoogeveen

Onze werkwijze voor mentorschap in de buurt van Assen

Kies je voor mentorschap in de buurt van Assen, dan kies je bij Kompas voor een professionele en persoonlijke werkwijze. Met onze specifiek opgeleide mentoren zorgen wij voor een vakkundige en stabiele wijze van ondersteuning.

Ons team is rijk aan kennis en ervaring. Van tevoren brengen we al jouw wensen en behoeften in kaart. Hierdoor kunnen we jou ondersteunen op een manier wat jij prettig vindt voor mentorschap in Assen.

Ondersteuning bij alle dagelijkse zaken

Onze mentoren ontzorgen jou op persoonlijk gebied, maar helpen niet bij jouw financiële situatie. Mentorschap en bewindvoering zijn twee gescheiden maatregelen. Ben jij ook opzoek naar hulp voor je financiën, dan biedt Kompas Zuidlaren hierin ondersteuning.

Bij Kompas Zuidlaren kun je terecht voor bewindvoering, budgetbeheer of een budgetcoach. Door volledig te ontzorgen op persoonlijk en financieel gebied, zorgen we ervoor dat er weer rust en stabiliteit in jouw leven is.

Mentorschap in Hoogeveen

Aanvragen van persoonlijke steun bij Kompas Mentorschap

Ben jij op zoek naar persoonlijke ondersteuning? Of heb jij vragen over onze diensten? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 050 409 91 95. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en denken met je mee over mentorschap in Assen.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!