Mentorschap in Groningen

Ben jij op zoek naar mentorschap in Groningen voor jezelf of iemand uit jouw omgeving? Dan staat Kompas Mentorschap voor jou klaar. Indien jij hulp zoekt bij verpleging, verzorging, behandeling of begeleiding, dan is een mentor in Groningen geschikt voor jou.

Mentorschap aanvragen in en rondom Groningen

Mentorschap in of rondom Groningen is mogelijk bij Kompas Mentorschap. Je bereikt ons al in een half uur via de A28. Zo zijn we altijd dichtbij. Ook het OV brengt je in nog geen 30 minuten bij ons op kantoor.

Bij ons is het mogelijk om mentorschap aan te vragen. Dit doe je indien jij of een naaste hulp nodig heeft bij beslissingen maken op persoonlijk vlak. Samen met onze mentor zorgen wij ervoor dat jouw welzijn voorop staat en jouw belangen behartigt worden.

Mentorschap in Groningen

In gesprek met jouw mentor bij ons op kantoor of bij jou aan huis in Groningen

Naast ons kantoor in Zuidlaren kan een mentor ook bij jou thuis in Groningen komen. Wij hebben aandacht voor iedereen zijn situatie en bieden daarom de optie om aan huis te komen. Zo werken wij op een persoonlijke manier.

Vind jij het toch prettig om bij ons op kantoor te komen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Lukt het je dus zelf even niet (meer) om beslissingen te maken en wil jij weten of een mentor in Groningen iets voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

Samen beslissingen maken met een persoonlijke mentor

Een mentor vervult een belangrijke rol in het dagelijks leven van een cliënt. Samen wordt er gezorgd voor een vertrouwensband. Daardoor kan jouw mentor met jou samen persoonlijke beslissingen maken. Dit kan gaan over bijvoorbeeld zorg of begeleiding.

Ons team is rijk aan ervaring. Bij Kompas Mentorschap vinden wij het belangrijk dat er op elkaar gebouwd kan worden. Dankzij onze kennis en kunde zorgen wij ervoor dat de begeleiding persoonlijk blijft en dat wij opkomen voor jouw belangen.

mentorschap Groningen

Mentorschap in Groningen bij Kompas Mentorschap

Wil jij meer weten over onze diensten en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij beantwoorden graag al je vragen en denken met je mee over wat bij jou past.

Met een mentor zorg jij ervoor dat je de juiste hulp krijgt bij alledaagse taken en beslissingen. Wij zorgen er samen voor dat jij je sterk en onafhankelijk voelt. Lukt het op dit moment dus niet om dit zelf te doen? Neem dan contact met ons op over mentorschap in Groningen.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!