Mentorschap Noord-Nederland

Mentorschap in Noord-Nederland nodig? Met een mentor van Kompas Mentorschap word je ondersteund op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Kom je op een van deze vlakken er zelf niet meer helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij mentorschap in Noord-Nederland.

Mentorschap Noord-Nederland: altijd een mentor in de buurt

Kies je voor mentorschap in Noord-Nederland, dan kun je bij Kompas Mentorschap terecht. Onze mentoren zijn specifiek opgeleid en hebben ervaring in het vak. Zo weet je zeker dat je kiest voor betrouwbare en professionele ondersteuning.

Door enkel te werken met professionals, staan wij jou op een vakkundige wijze bij in keuzes die gemaakt worden op het gebied van bijvoorbeeld verzorging of begeleiding. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We maken dan een afspraak om al jouw vragen of zorgen te beantwoorden over Mentorschap in Noord-Nederland.

Mentorschap in Groningen

Kennismaken met mentorschap bij ons op kantoor of bij jou thuis in Noord-Nederland?

Mentorschap in Noord-Nederland is dankzij onze professionele mentoren mogelijk. Voor de eerste kennismaking is het mogelijk om ook bij jou thuis langs te komen. Tijdens dit gesprek zullen we al jouw vragen, wensen en behoeften in kaart brengen. Ook kijken we of er een klik is met onze mentor. Een goede band tussen jullie is namelijk erg belangrijk.

Kom je bij ons op locatie, dan bereik je ons eenvoudig via de A28. Ons kantoor is goed te bereiken en er is mogelijk tot parkeren. Kom je met het OV, dan kun je ook vlakbij uitstappen.

Is er na de kennismaking van beide kanten een goede klik? Dan gaan we verder met de aanvraag voor mentorschap. Wil je alvast kennis maken met onze mentoren? Bekijk dan ons team voor mentorschap in Noord-Nederland.

Hulp en ondersteuning via Kompas

Bij Kompas kun je terecht voor ondersteuning. Wij staan je bij op persoonlijk vlak, maar kunnen ook helpen bij financiële zaken. Voor hulp bij overzicht van je financiën, kun je terecht bij Kompas Zuidlaren. Hier vind je alle informatie over bewindvoering en budgetbeheer.

Door samen te werken kunnen we jou helpen bij de diverse taken in je leven. Van financiën tot aan hulp bij persoonlijke ondersteuning of verzorging; wij staan voor jou klaar. Heb jij vragen of zorgen over een van deze onderwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

mentorschap Groningen

Mentorschap voor persoonlijke steun in Noord-Nederland

Wil jij meer weten over een persoonlijke mentor die jou kan bijstaan bij verschillende onderwerpen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag bij om de juiste keuze te maken en beantwoorden al je vragen over mentorschap.

Samen met onze mentor sta je zelfstandig en zorg je voor een stabiele ondersteuning. Heb jij hulp nodig op het gebied van verpleging, verzorging, begeleiding of behandeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor mentorschap in Noord-Nederland.

Contact

Direct contact met ons opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!